Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal  Beruházási és Műszaki  Iroda értesíti a lakosságot, hogy a Viridis – Pannónia Nonprofit   Kft. Porrog községben  2017. évi őszi lomtalanítási akcióját 2017. szeptember 18-án hétfőn tartja.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a korábbi évek gyakorlata szerint,  a feleslegessé vált háztartási lim-lomot , az ingatlana előtti közút mellé kihelyezni szíveskedjék a lomtalanítás napján reggel 7.00 óráig oly módon, hogy az könnyen elszállítható legyen és a közúti forgalmat ne akadályozza. A kisebb méretű lomot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, a szétszóródás megelőzése érdekében.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a lomtalanítás során nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási szemetet, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, valamint elektromos, illetve veszélyes hulladékot.

Az  elektronikai hulladékot ( TV, hűtő, háztartási kisgépek),  valamint autógumit  a község Teleházában lehet leadni a gyűjtés napjáig, ahonnan elszállításra kerül:

2017. szeptember 18-án hétfőn.

Kizárólag ép, nem kifosztott elektronikai hulladék kerülhet leadásra.

A közszolgáltató kizárólag attól az ingatlantól szállít el lim-lomot, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve 2017.január 31. előtti időszak során kiállított számlákat kiegyenlítette.